Τοπικές Ειδήσεις

Νίσυρος: Ολοκλήρωση εργασιών ασφαλτοστρώσεων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου στον οικισμό των Πάλων από την πλατεία έως τα Λουτρά Παντελίδη. Ο δρόμος αυτός φέρει το όνομα «ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ». Ο δρόμος αυτός είναι 550 μέτρα και το πλάτος κυμαίνεται από 5-6 μέτρα.

Ολοκληρώθηκαν επίσης οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που περνά από το ελικοδρόμιο μήκους 250 μέτρων.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος επισήμανε την σημασία που έχουν αυτές οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού. Συμβάλουμε είπε στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου προς όφελος της βελτίωσης της ζωής των πολιτών και επισκεπτών της Νισύρου.  Σκοπός αυτών των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμισή των κυκλοφορικών συνθηκών και η δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού́ δικτύου που θα εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη όλων μας των οραμάτων για μια Νίσυρο της προόδου και της δημιουργίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου