ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίδομα παιδιού: Κλείνει την Τετάρτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα – Στις 30 Σεπτεμβρίου η πληρωμή της 4ης δόσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα του Επι­δό­μα­τος Παι­διού – Α21, κλεί­νει προ­σω­ρι­νά, την Τε­τάρ­τη 11 Σε­πτεμ­βρί­ου και ώρα 18.00, ενό­ψει της πλη­ρω­μής της 4ης δόσης του επι­δό­μα­τος την 30ή Σε­πτεμ­βρί­ου 2024, σύμ­φω­να με το υπουρ­γείο Κοι­νω­νι­κής Συ­νο­χής και Οι­κο­γέ­νειας και τον ΟΠΕΚΑ.

Μετά τη συ­γκε­κρι­μέ­νη ημέρα και ώρα (11/9 και 18.00), η ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα δεν θα δέ­χε­ται νέες αι­τή­σεις.

Η ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα του επι­δό­μα­τος θα ενερ­γο­ποι­η­θεί εκ νέου και θα τεθεί στη διά­θε­ση των πο­λι­τών, την Δευ­τέ­ρα 30 Σε­πτεμ­βρί­ου και ώρα 8.00. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι, για να χο­ρη­γη­θεί το Επί­δο­μα Παι­διού – Α21 θα πρέ­πει η αί­τη­ση να έχει υπο­βλη­θεί ορι­στι­κά και να έχει εγκρι­θεί. Η αί­τη­ση που έχει απο­θη­κευ­τεί προ­σω­ρι­νά, θε­ω­ρεί­ται μη υπο­βλη­θεί­σα και δεν λαμ­βά­νε­ται υπόψη.

Στην ιστο­σε­λί­δα του ΟΠΕΚΑ https://opeka.gr/ πα­ρέ­χε­ται οποια­δή­πο­τε πλη­ρο­φο­ρία σχε­τι­κά με τα επι­δό­μα­τα που χο­ρη­γεί ο Ορ­γα­νι­σμός.

Πηγή: thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.