ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Atrium Hotels & Resorts γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Atrium
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η Πα­γκό­σμια Ημέρα Του­ρι­σμού γιορ­τά­στη­κε στα Atrium Hotels & Resorts με εκ­δη­λώ­σεις που προ­ώ­θη­σαν την ελ­λη­νι­κή κουλ­τού­ρα και φι­λο­ξε­νία.
  • Οι επι­σκέ­πτες του Atrium Platinum από­λαυ­σαν ζω­ντα­νή μου­σι­κή και εντυ­πω­σια­κές ανα­πα­ρα­στά­σεις του Παρ­θε­νώ­να από σο­κο­λά­τα, δη­μιουρ­γη­μέ­νες από τον σεφ Μι­χά­λη Γιαλ­λού­ση.
  • Στο Atrium Palace, οι επι­σκέ­πτες συμ­με­τεί­χαν σε δρα­στη­ριό­τη­τες όπως πα­ρα­σκευή ελ­λη­νι­κού καφέ και σα­λά­τας, με τη συμ­με­το­χή των σεφ του ξε­νο­δο­χεί­ου.
  • Στο Atrium Prestige, πα­ρου­σιά­στη­καν πα­ρα­δο­σια­κά εδέ­σμα­τα από τη Ρόδο και πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε δράση δεν­δρο­φύ­τευ­σης, ενι­σχύ­ο­ντας το πνεύ­μα της Αυ­θε­ντι­κής Φι­λο­ξε­νί­ας.

Με αφορ­μή την Πα­γκό­σμια Ημέρα Του­ρι­σμού, την Κυ­ρια­κή 27 Σε­πτεμ­βρί­ου, τα Atrium Hotels & Resorts προ­σκά­λε­σαν τους επι­σκέ­πτες των τριών ξε­νο­δο­χεί­ων τους να γνω­ρί­σουν στοι­χεία της ελ­λη­νι­κής κουλ­τού­ρας και φι­λο­ξε­νί­ας. Η φε­τι­νή ημέρα ήταν αφιε­ρω­μέ­νη, σε πα­γκό­σμιο επί­πε­δο, στην ψη­φια­κή τε­χνο­λο­γία και την τε­χνη­τή νοη­μο­σύ­νη στον του­ρι­σμό. Στα Atrium, ο εορ­τα­σμός ανέ­δει­ξε πα­ράλ­λη­λα τις αν­θρώ­πι­νες εμπει­ρί­ες που κά­νουν έναν προ­ο­ρι­σμό αξέ­χα­στο: τις γεύ­σεις, τη μου­σι­κή, τη δη­μιουρ­γία και την επαφή με τις το­πι­κές πα­ρα­δό­σεις. Οι εκ­δη­λώ­σεις προ­σέλ­κυ­σαν πλή­θος κό­σμου, με επι­σκέ­πτες των ξε­νο­δο­χεί­ων και κα­τοί­κους της πε­ριο­χής να απο­λαμ­βά­νουν μαζί τη γιορ­τή.

Στο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, οι επι­σκέ­πτες από­λαυ­σαν την εορ­τα­στι­κή ατμό­σφαι­ρα με ζω­ντα­νή μου­σι­κή handpan και ποι­κι­λία μι­κρών εδε­σμά­των. Στο επί­κε­ντρο βρέ­θη­καν εντυ­πω­σια­κές ανα­πα­ρα­στά­σεις του Παρ­θε­νώ­να και του Ερε­χθεί­ου, φτιαγ­μέ­νες εξ ολο­κλή­ρου από λευκή σο­κο­λά­τα. Ο σεφ του ξε­νο­δο­χεί­ου, Μι­χά­λης Γιαλ­λού­σης, αφιέ­ρω­σε εβδο­μά­δες στην προ­ε­τοι­μα­σία τους, κα­τα­σκευά­ζο­ντας ο ίδιος κάθε επι­μέ­ρους κομ­μά­τι. Για τη δη­μιουρ­γία τους χρη­σι­μο­ποι­ή­θη­καν πε­ρισ­σό­τε­ρα από 60 κιλά σο­κο­λά­τας, με­τα­τρέ­πο­ντας εμ­βλη­μα­τι­κά σύμ­βο­λα της Ελ­λά­δας σε έργα ζα­χα­ρο­πλα­στι­κής τέ­χνης.

Στο Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, οι επι­σκέ­πτες έμα­θαν τα μυ­στι­κά του πα­ρα­δο­σια­κού ελ­λη­νι­κού καφέ και φω­το­γρα­φή­θη­καν επί τόπου για ένα ανα­μνη­στι­κό πρω­το­σέ­λι­δο αφιε­ρω­μέ­νο στην ημέρα. Συμ­με­τεί­χαν επί­σης σε δια­γω­νι­σμό πα­ρα­σκευ­ής σα­λά­τας με φρέ­σκα υλικά, με κρι­τές τους σεφ του ξε­νο­δο­χεί­ου, καθώς και σε μά­θη­μα πα­ρα­σκευ­ής κο­κτέιλ από την ομάδα του Atrium Palace. Στο αί­θριο του ξε­νο­δο­χεί­ου πα­ρα­τέ­θη­κε cocktail με εδέ­σμα­τα που ετοί­μα­σαν ο σεφ, Ιω­άν­νης Κε­σα­πί­δης, και η ομάδα του.

Στο Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, γυ­ναί­κες με πα­ρα­δο­σια­κές φο­ρε­σιές ετοί­μα­σαν μπρο­στά στους επι­σκέ­πτες ντολ­μα­δά­κια και άλλες ελ­λη­νι­κές λι­χου­διές. Πα­ρου­σιά­στη­κε στους επι­σκέ­πτες μια γα­στρο­νο­μι­κή δια­δρο­μή με πα­ρα­δο­σια­κά εδέ­σμα­τα από χωριά της Ρόδου, όπως το Γεν­νά­δι, ο Έμπω­νας, η Λάρ­δος, τα Μάσ­σα­ρη και η Μα­λώ­να. Η γιορ­τή πλαι­σιώ­θη­κε από ζω­ντα­νή μου­σι­κή και μπου­φέ, που ετοί­μα­σε ο σεφ Αντώ­νης Μα­γιά­φης με την ομάδα του, ενώ μια δράση δεν­δρο­φύ­τευ­σης έδωσε στους επι­σκέ­πτες την ευ­και­ρία να συμ­με­τά­σχουν ενερ­γά στον εορ­τα­σμό.

Οι εκ­δη­λώ­σεις και στα τρία ξε­νο­δο­χεία ανέ­δει­ξαν το πνεύ­μα της Αυ­θε­ντι­κής Φι­λο­ξε­νί­ας, φέρ­νο­ντας επι­σκέ­πτες και κα­τοί­κους πιο κοντά στις πα­ρα­δό­σεις και τις γεύ­σεις της Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.