Ειδήσεις

«Προχωρούμε με στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, δίνοντας λύσεις και προοπτική για το Μέλλον της Χώρας»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης μίλησε στο «Νέο Κανάλι» και την εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» και δήλωσε:

Για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»:

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία, που θα έχει διευρυμένη αποδοχή, καθώς δίνει λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών, που όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αρνούνταν να αντιμετωπίσουν. Η σημερινή Κυβέρνηση έρχεται να δώσει λύση με θάρρος, αποφασιστικότητα και συναίσθηση ευθύνης απέναντι στο Λαό και τη Χώρα. Για πρώτη φορά η Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια παύει να αποτελεί ένα μέρος του προβλήματος και προχωρεί δυναμικά για την επίτευξη μιας λύσης, που αποτελεί πυξίδα για τη συνεργασία όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ:

Η κυβερνητική συνεργασία με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» δεν ήταν ποτέ μια καιροσκοπική κίνηση για την κατάκτηση της εξουσίας. Είχε εξαρχής συγκεκριμένο στόχο και προοπτική. Την έξοδο, δηλαδή, από τα Μνημόνια, την οικονομική και πολιτική ανασυγκρότηση, την απαλλαγή από τα βάρη που επισώρευσαν στη Χώρα οι Κυβερνήσεις του παρελθόντος έτσι ώστε να οδηγηθεί σε μια νέα προοπτική. Αυτή η πολιτική υπηρετήθηκε με συνέπεια και αποδίδει σήμερα αποτελέσματα. Η συνεργασία λοιπόν ήταν έντιμη και αποδοτική. Και γι’ αυτό, άλλωστε, ο κύριος Καμμένος δήλωσε ότι η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την πορεία της μέχρι το τέλος του ’19.  Οποιεσδήποτε διαφωνίες υπάρχουν πάντως μέσα στο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να δηλώνονται και να συζητούνται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου