ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φλαμπουράρης: Αν φτάσουμε στο “αμήν”, πάμε δημοψήφισμα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Φλαμπουράρης

Το ενδε­χό­μενο να στηθούν κάλπες αλλά για δημο­ψή­φι­σμα και όχι για εκλογές, επα­νέ­λαβε ο υπουρ­γός Επι­κρα­τείας, Αλέκος Φλα­μπου­ρά­ρης.

Συγκε­κρι­μένα, μιλώ­ντας στον ΣΚΑΙ και ερω­τη­θείς για το σκίτσο μιας κάλπης που έκανε ο πρω­θυ­πουρ­γός στα χαρτιά του κατά τη διάρ­κεια συζή­τη­σης στη Βουλή, ο κ. Φλα­μπου­ρά­ρης απά­ντησε πως κατά την άποψή του ήταν περισ­σό­τερο κάλπη δημο­ψη­φί­σμα­τος και όχι εκλογών.

«Αν δεν μπο­ρούμε να προ­χω­ρή­σουμε σε μία συμ­φω­νία η οποία δεν θα είναι στα πλαίσια του προ­γράμ­μα­τος για το οποίο μας ψήφισε ο ελλη­νι­κός λαός, όταν φτά­σουμε στο ”αμήν”, τι να κάνουμε; Η πιο δημο­κρα­τική λύση δεν είναι να απευ­θυν­θούμε στον λαό και να μας πει τι να κάνουμε», σημεί­ωσε.

Σε ό,τι αφορά το ερώτημα ενός ενδε­χό­με­νου δημο­ψη­φί­σμα­τος, τόνισε ότι δεν θα είναι το αν η χώρα θα παρα­μεί­νει στο ευρώ, αλλά θα σχε­τί­ζε­ται με τα μέτρα που ζητούν οι δανει­στές.

skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.