Τα ταξίδια παραμένουν ψηλά για τους Γερμανούς. Έχει γίνει, ήδη, μια καλή αρχή για το καλοκαίρι, λέει ο Stefan Baumert, Διευθυντής Τουρισμού της TUI Γερμανίας. Η πιο δημοφιλής μορφή ταξιδιού για τους Γερμανούς παραθεριστές της TUI είναι το αεροπορικό ταξίδι.

Η Ελλάδα παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις

Παρά την άνοδο της ζήτησης για την Αίγυπτο και την Τουρκία, η Ισπανία και η Ελλάδα είναι από τα αγαπημένα μέρη των Γερμανών. Η TUI έχει επεκτείνει σημαντικά την ξενοδοχειακή της προσφορά, ειδικά για τις οικογένειες, ανοίγοντας δύο νέα ξενοδοχεία TUI Family στη Μαγιόρκα, καθώς και ένα στην Κρήτη και στην Κέρκυρα. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο οικονομικό μπορούν να επιλέξουν τα νέα Suneo clubs σε Ελλάδα και Ισπανία.

Τουρκία & Αίγυπτος

Η Τουρκία και η Αίγυπτος έχουν καταγράψει τη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης. Δημοφιλής προορισμός είναι επίσης και η Κύπρος. Ως τουριστικός προορισμός, το νησί της Μεσογείου κερδίζει σε δημοτικότητα στη γερμανική αγορά ταξιδίων. Το TUI fly διευρύνει το δίκτυο διαδρομών το καλοκαίρι του 2019 και θα προσθέσει τη Λάρνακα το πρόγραμμα του με 20.000 θέσεις. Από τις 2 Μαΐου, η αεροπορική εταιρεία της TUI θα πετάει από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη προς την Κύπρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.  Επισημαίνεται, πως η TUI στην Κύπρο εκπροσωπεί ται με συνολικά επτά ξενοδοχεία, όπως τα  δύο νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar και το ένα Best Family Hotel για οικογένειες.

Τα Cape Verde νησιά, η Κροατία και η Γερμανία κερδίζουν επίσης σε δημοτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ταξίδι μεγάλων αποστάσεων είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση το καλοκαίρι. Εκτός από τις ΗΠΑ, ο πιο αγαπητός προορισμός μακρινών προορισμών της TUI το καλοκαίρι είναι η Καραϊβική με την Τζαμάικα, τη Κούβα και ρη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά  και οι προορισμοί στον Ινδικό Ωκεανό είναι σε μεγάλη ζήτηση.Οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες κατέγραψαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις.

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ