Τοπικές Ειδήσεις

Απόφαση συγκρότησης επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης ζημιών στις επιχειρήσεις των ΔΕ Πεταλουδών και Καλλιθέας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, συγκροτήθηκε η επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών σε επιχειρήσεις των Δ.Ε. Πεταλουδών και Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου της ΠΕ Ρόδου, που προκλήθηκαν λόγω της δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 1η Αυγούστου 2021 στη περιοχή.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι:

α) Ζερβού Δέσποινα, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

β) Ζαννετίδης Κωνσταντίνος, ΤΕ Μηχανικών (Τοπογράφων) της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

γ) Χατάς Δημήτριος, ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Δ/νσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Το παραπάνω συνεργείο, αφού μεταβεί στις πληγείσες περιοχές το συντομότερο δυνατό και αφού παραλάβει τις Αιτήσεις των πληγέντων από τις Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, θα συντάξει πρακτικό καταγραφής των ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες – εμπορεύματα κλπ, και θα το υποβάλει το ταχύτερο δυνατό στη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δωδεκανήσου, προκειμένου να εξετασθούν οι αποζημιώσεις για τις πληγείσες επιχειρήσεις και να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι για τις ζημιές που υπέστησαν. Το έργο της επιτροπής να ξεκινήσει άμεσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου