Τοπικές Ειδήσεις

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Να δοθούν απαντήσεις για την “κατασκευή” στη Γλύστρα”

Αναπάντητα μένουν μέχρι σήμερα τα ερωτήματα που έβαλε στη Δημοτική Αρχή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ρόδου Τάκης Πότσος, σχετικά με την «κατασκευή» στη περιοχή της Γλύστρας στη Λάρδο.

Οι κάτοικοι βλέπουν μια ακόμα ελεύθερη παραλία, να επιχειρείται η αλλοίωση και το κλείσιμό της για επιχειρηματική εκμετάλλευση, ενώ είναι φως φανάρι ότι η κατασκευή είναι εκτός ακόμα και αυτών των προδιαγραφών που βάζει το αστικό κράτος, το οποίο έχει μετατρέψει τις παραλίες σε πολυτελείς «αυλές» ξενοδοχείων και «μαγαζιών».

Απαιτούμε να απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν θέσει και οι κάτοικοι της περιοχής:

1)Τι ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί στη παραλία (πρόκειται για καντίνα; τροχήλατη; σταθερή; πόσα τ.μ. κλπ).

2)Από ποιον φορέα έχει αδειοδοτηθεί;

3)Έχει γίνει έλεγχος αν τηρούνται οι προδιαγραφές για να δοθεί οποιαδήποτε άδεια, δεδομένου ότι η Γλύστρα είναι έκταση αιγιαλού και παραλίας δίπλα σε δασική περιοχή;

4)Ποιος φορέας είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο νομιμότητας της κατασκευής και ποιος είναι αρμόδιος να σταματήσει την προκλητική αυτή ενέργεια κυριολεκτικά «μπροστά στα μάτια» του κόσμου και ν’ ανακαλέσει την άδεια;

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ρόδος 9/3/2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου