Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις αποφάσεις επί των απολογιών, αλλά και την εκδίκαση της ένστασης του Αγίου Γεωργίου για πλαστοπροσωπία στο παιχνίδι με τους Ιππότες που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Ηρακλής Μαριτσών- Διγενής στις 02/12 (12η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μαριτσών, Μ. Λυριστή, ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Α.Ε. Κατταβιάς- Απόλλωνας Καλυθιών στις 03/12 (12η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κατταβιάς, Γ. Σαλαμαστράκη, ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Κύπρος- Αστέρας Μασάρων στις 03/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Κύπρου, Η. Στεργάκη, ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Κύπρου, Χ. Κενούνη, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μασάρων, Α. Σώτα, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Θύελλα Πυλώνας- Ταξιάρχης Καλάθου στις 03/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ταξιάρχη Καλάθου, Μ. Κουφό, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Αναγέννηση Έμπωνα- Ατρόμητος Διμυλιάς στις 03/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Διμυλιάς, Μ. Πάλλα, ποινή μίας αγωνιστικής για βίαιο μαρκάρισμα από πίσω σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙV του Π.Κ.).
Αντίμαχος- Α.Ε. Κω στις 03/12 (2η αγωνιστική- Παιδικό)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κω, Ηλ. Μπαλαπάνη, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ’και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Νικαγόρας- Δόξα Καρδάμαινας στις 02/12 (12η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Δ. Κατσαρό, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα, Εμμ. Κοκκαλάκη, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα, Ι. Μπίλλη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (εσκεμμένη καθυστέρηση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Α.Σ. Τήλος- Ηρακλής Λάρδου στις 05/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρδου, M. Brahushi , ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 08/01/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί απολογίων
Α.Ε. Κω- Αναγέννηση Ασφενδιού στις 26/11 (4η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο της Α.Ε. Κω την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης, στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Λεωνίδα Κούτσικα- προπονητή, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στο χώρο των αποδυτηρίων για τέσσερις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 11’ παρ. 2’ σε συνδυασμό με το άρθρο 10’ παρ. 1δ’ του Π.Κ.).
Εκδίκαση ένστασης
Η Πειθαρχική Επιτροπή θα εκδικάσει την ένσταση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας κατά του κύρους του αγώνος (πλαστοπροσωπία) με τους Ιππότες που διεξήχθη στις 03/12/2017 για το πρωτάθλημα Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Δωδεκανήσου την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ. Καλούνται τα σωματεία του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και των Ιπποτών, οι διαιτητές του αγώνος, ο παρατηρητής διαιτησίας και ο ιατρός του αγώνος να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με την ως άνω ένσταση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου