ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Γιορτή του Βόλεϊ στην Καλλιθέα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙΟΡΤΗ ΒΟΛΕΙ
Μέγεθος γραμμάτων

Ο Ρο­δια­κός Σύλ­λο­γος Φίλων Πε­το­σφαί­ρι­σης ‘ΤΕΛ­ΧΙ­ΝΙΣ’ σε συ­νερ­γα­σία με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διορ­γα­νώ­νουν στις 9 & 10 Δε­κεμ­βρί­ου την ‘Γιορ­τή Βόλεϊ 2017’.

Πρό­κει­ται για ένα δι­ή­με­ρο γε­μά­το βόλεϊ που θα φι­λο­ξε­νη­θεί στο Κλει­στό Γυ­μνα­στή­ριο Καλ­λι­θέ­ας και στο οποίο θα συμ­με­τέ­χουν ομά­δες από σχο­λεία και σω­μα­τεία της Ρόδου με στόχο την ανά­πτυ­ξη του αθλη­τι­σμού και τη διά­δο­ση του αθλή­μα­τος του βόλεϊ.

Η διορ­γά­νω­ση είναι υπό την αι­γί­δα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δω­δε­κα­νή­σου και έχει υπο­στη­ρι­κτές το Σώμα Εθε­λο­ντών Σα­μα­ρει­τών, Δια­σω­στών και Ναυα­γο­σω­στών Ρόδου και τη ΒΑΠ ΚΟΥ­ΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Το πρό­γραμ­μα της ‘Γιορ­τής Βόλεϊ’ είναι:

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ:

12:00 – 15:00       Τουρ­νουά Πα­γκο­ρα­σί­δων Β’

15:00 – 17:00       Αγώ­νας Επί­δει­ξης Πα­γκο­ρα­σί­δων: Τελ­χι­νίς (2) – Φοί­νι­κας

ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΗ

09:00 – 11:00       Συ­γκε­ντρω­τι­κή προ­πό­νη­ση Επί­λε­κτων αθλη­τριών (γεν. 2004-2005) (υπό την επί­βλε­ψη του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Ομο­σπον­δια­κού Προ­πο­νη­τή κ. Απο­στό­λη Ναλ­μπά­ντη)

11:00 – 13:00       Τουρ­νουά Μίνι Βόλεϊ

13:00                     Βρα­βεύ­σεις αθλη­τριών – αθλη­τών

13:30 – 15:00       Αγώ­νας Επί­δει­ξης Τελ­χι­νίς (Ν) – Τελ­χι­νίς (Γ)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.