Ειδήσεις

Επισκέψεις Δημάρχου Ρόδου σε Ροδίνι, Αγίους Αποστόλους και χωριά

Για τα προβλήματα υποστελέχωσης και λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου στο Ροδίνι, ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, από το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται εκεί, στο πλαίσιο επίσκεψης του. Τα προβλήματα εστιάζονται στην ανάγκη συχνότερης παρουσίας ιατρού και παραμονής του περισσότερες ώρες την ημέρα στο ιατρείο και στις ελλείψεις άλλων ειδικοτήτων ιατρών. Για τις ελλείψεις αυτές συζήτησαν με το δήμαρχο και οι κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο δημοτικό ιατρείο, ζητώντας την παρέμβαση του για τη διευθέτηση των προβλημάτων σε ένα τόσο σημαντικό τομέα, όπως αυτό της υγείας.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηδιάκος επισκέφθηκε το 21ο νηπιαγωγείο πόλεως Ρόδου στο Ροδίνι, προκειμένου να συζητήσει με τους δασκάλους τις ανάγκες για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Εξέφρασε στο προσωπικό την βούληση της δημοτικής αρχής και του ιδίου προσωπικά, να συνδράμει στην αντιμετώπιση αυτών των αναγκών και να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Αμέσως μετά, προχώρησε σε έλεγχο ορισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων στο Ροδίνι, που ανήκουν στο δήμο, ώστε να καταγραφούν οι ζημιές που έχουν υποστεί και οι επισκευές που χρειάζονται, προκειμένου να παραστεί ανάγκη να στεγάσουν αποκεντρωμένες υπηρεσίες του δήμου.

Από το Ροδίνι, ο Δήμαρχος μετέβη στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, όπου συναντήθηκε με τον πατέρα Παϊσιο και ενημερώθηκε αναλυτικά και στις πραγματικές τους διαστάσεις, για τα γνωστά προβλήματα της περιοχής, με επίκαιρο αυτό των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και αποκατάστασης των χώρων άθλησης μαθητών και νεολαίας όχι μόνον της περιοχής.

Τέλος, ο κ. Χατζηδιάκος, επισκέφθηκε το Α΄ ΚΑΠΗ Ρόδου και συζήτησε με όλους, προσωπικό και ηλικιωμένους για τα ζητήματα που τους απασχολούν με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόνοιας. Η συντήρηση του κτιρίου και το προσωπικό, αποτελούν τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Χθες Κυριακή , (7/12) ο δήμαρχος συμμετείχε στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Διμυλιάς – Ελεούσας, όπου κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για την αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ του κτιρίου του πρώην Σανατορίου, καθώς και στο τοπικό της Λάρδου, όπου ενημερώθηκε για τις ανάγκες των περιοχών και τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί επίσης και τα Λάερμα προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο αντλιοστάσιο από συνεργεία της ΔΕΥΑΡ, βλάβη που προκάλεσε πρόβλημα στην υδροδότηση του χωριού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου