Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση του δ.σ της ΡΟΔΑ ο Δήμαρχος- Πρόσληψη 19 ατόμων εντός της εβδομάδας

Με τα οικονομικά ζητήματα της Δημοτικής Επιχείρησης ΡΟΔΑ να κυριαρχούν στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2015, ύψους 5 εκατομ. ευρώ καθώς και ο απολογισμός του 2013, που παρουσίασε κέρδη ύψους 631.000 ευρώ. Στον προϋπολογισμό της επιχείρησης για το 2015 εντάσσονται: η ανανέωση του στόλου της ΡΟΔΑ με την αγορά νέων λεωφορείων, καθώς και η και η αγορά πλυντηρίου για τα οχήματα.
Επίσης προβλέπεται ποσό ύψους 100.000 ευρώ για τις συντηρήσεις και επισκευές του στόλου των λεωφορείων, όπως επίσης και ποσό 50.000 ευρώ για τη μηχανοργάνωση των υπηρεσιών και των συστημάτων εισροών- εκροών της ΡΟΔΑ.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος της ΡΟΔΑ Δημήτρης Παρασκευάς στην ενημέρωση του, η επιχείρηση προχωρεί εντός της εβδομάδας, μετά και την υπογραφή των συμβάσεων, στην πρόσληψη 19 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που θα στελεχώσουν τμήματα της ΡΟΔΑ. Συγκεκριμένα θα προσλάβει 14 οδηγούς, 2 μηχανικούς και 3 εκδότες εισιτηρίων.
Τέλος, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η δημοτική επιχείρηση θα προχωρήσει στην αγορά νέων συστημάτων πώλησης εισιτηρίων, που θα είναι αυτόματοι πωλητές ύψους 100.000 ευρώ και τα οποία θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη κυρίως καθώς και εντός των λεωφορείων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου