Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ”ASTOLATA” σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Πλατύ Καλύμνου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ρ/Κ «ΑΝΤΩΝΙΟΣ» Ν.Π. 7062 με τη συνδρομή του οποίου, καθώς και ιδιώτη δύτη , το ”ASTOLATA” αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα ν. Καλύμνου.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου, μέχρι αποκατάσταση των ζημιών και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.