Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, εκφράζει προς την οικογένεια του σήμερον θανόντος Καθηγητού Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Κρεμαστινού τα βαθύτατα συλλυπητήρια του. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπηρέτησε με αφοσίωση την Επιστήμη την οποία θεμελίωσε ο Πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης, ετήρησε με συνέπεια τους κανόνες δεοντολογίας που εκείνος καθόρισε και παράλληλα διεκρίθει τόσο για το ήθος του όσον και για τις επιστημονικές επιδώσεις του.

Ως μέλος του Κοινοβουλίου και εκπροσωπών τους Δωδεκανησίους, είχε παρουσία σωβαράν προβάλλων και υποστηρίζων τα αιτήματα των συμπατριωτών του τους οποίους χωρίς καμίαν διάκριση, περιέθαλπε και ιατρικώς. Την ίδια δε στάση τηρούσε προς όποιον προσέτρεχε σ’ αυτόν ως ιατρόν.

Τα μέλη του Δ.Σ του Δ.Ι.Ι.Κ ιδιαιτέρως συλλυπούνται την σύζυγο του εκλιπόντος, την αγαπητή μας Τζένη, με την διαβεβαίωση ότι θα τον ενθυμούνται ως άξιο τέκνο της Δωδεκανήσου, επιστήμονα, πολιτικό και φίλο του Δ.Ι.Ι.Κ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Δ.Ι.Ι.Κ

Ο Πρόεδρος

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου