Τοπικές Ειδήσεις

Εις μνήμην Δημητρίου Κρεμαστινού

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στο λαό της Δωδεκανήσου η απώλεια ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου μας, θύμα της πανδημίας του Κορωνοϊού, του Δωδεκανήσιου καρδιολόγου, καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην υπουργού Υγείας και επί σειρά ετών βουλευτού του ΠαΣοΚ και του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Κρεμαστινού.

Η προσωπικότητά του θα μπορούσε να είναι πρότυπο πολιτικού ανδρός, που έσκυβε με σοβαρότητα, συνέχεια και συνέπεια στα προβλήματα του Νομού μας και ιδιαίτερα στα θέματα Υγείας.

Η Δωδεκάνησος έχασε ένα στήριγμά της και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» ένα φίλο που εκτιμούσε το έργο που επιτελείται από αυτήν και πάντα εκφραζότανε με τα καλύτερα λόγια, έχοντας συναίσθηση της αξίας του Συλλόγου, που ίδρυσε η συμπατριώτισσά του Αντιγόνη Ζουρούδη.

Ας είναι ελαφρύ το ροδίτικο χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ

Η Επιτροπή Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου