ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στα δικα­στή­ρια έφθασε λίγο μετά τις 8.20 το πρωί ο Μπάμπης Ανα­γνω­στό­που­λος, κατη­γο­ρού­με­νος για τη δολο­φο­νία της Καρο­λάιν Κράουτς τον Μάιο του 2021 μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το βού­λευμα παρα­πο­μπής του Χαρά­λα­μπου Ανα­γνω­στό­που­λου, που έκανε δεκτή την πρόταση παρα­πο­μπής του Εισαγ­γε­λέα Γιώργου Νούλη, ο 34χρονος πιλότος είναι «σκληρή και ανάλ­γητη προ­σω­πι­κό­τητα» που είχε απο­μο­νώ­σει την 20χρονη σύζυγο του , ελέγ­χο­ντας ακόμη και τις μετα­κι­νή­σεις της. Το θύμα, ανα­φέ­ρε­ται , βίωνε “ως εγκλει­σμό” την σχέση της με τον κατά δεκα­τρία χρόνια μεγα­λύ­τερο άντρα που την είχε γοη­τεύ­σει λίγα χρόνια πριν.

Ο σύζυγος, σύμφωνα με τον Εισαγ­γε­λέα προ­σχε­δί­ασε το έγκλημα και εκείνο το βράδυ μετά από φιλο­νι­κία που είχε με την 20χρονη «απο­φά­σισε να προ­χω­ρή­σει στην εκτέ­λεση σχεδίου εξό­ντω­σης της συζύγου του, που από καιρό καλ­λιερ­γούσε στην σκέψη του, με σκοπό να απαλ­λα­γεί από την παρου­σία της και να απο­μεί­νει μόνος με το παιδί τους».

Η δια­δι­κα­σία ενώπιον του ΜΟΔ ανα­μέ­νε­ται ότι θα χρεια­στεί αρκετές δικα­σί­μους πριν το δικα­στή­ριο φθάσει στην ετυ­μη­γο­ρία του.

Σήμερα είναι πιθανό αφού γίνει η κλήρωση των ενόρκων που θα πλαι­σιώ­σουν τους τρεις δικα­στές να δοθούν οι επό­με­νες δικά­σι­μοι και να δια­κο­πεί η δίκη η οποία έχει νούμερο 1 στο πινάκιο και άλλες πέντε να την ακο­λου­θούν.

Στο δικα­στή­ριο ανα­μέ­νε­ται να κατα­θέ­σουν από την πλευρά του θύματος, η μητέρα της Καρο­λάιν, Σούζαν Κράουτς καθώς και δύο φίλες της.

Συνο­λικά οι μάρ­τυ­ρες υπο­λο­γί­ζε­ται ότι φθάνουν τους είκοσι , μεταξύ των οποίων, η ιατρο­δι­κα­στής που προσ­διό­ρισε τον χρόνο θανάτου της 20χρονης . Επίσης η σύμ­βου­λος ψυχικής υγείας στην οποία είχε απευ­θυν­θεί το ζευγάρι για τα προ­βλή­ματα που αντι­με­τώ­πι­ζαν μετά από μία αποβολή που είχε η Καρο­λάιν. Κατά­θεση θα δώσουν οι αστυ­νο­μι­κοί που επι­λή­φθη­καν της υπό­θε­σης καθώς και η γει­τό­νισσα του ζευ­γα­ριού.

Παράλ­ληλα στο δικα­στή­ριο θα κατα­θέ­σει και μέλος φιλο­ζω­ϊ­κού Σωμα­τείου του Μαρα­θώνα, από όπου είχε υιο­θε­τή­σει η Καρο­λάιν την σκυ­λί­τσα της.

Από την πλευρά του κατη­γο­ρού­με­νου σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες θα προ­τα­θούν και πρόσωπα ως εμπει­ρο­γνώ­μο­νες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.