Στην κρίσιμη συγκυρία,που βιώνει η χώρα μας και οι πολίτες της, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση, που μου έγινε από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Βαγγέλη Μειμαράκη,να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, στην εκλογική περιφέρεια της Δωδεκανήσου.

Στο πρόσωπο μου, αντικατοπτρίζεται ο αγώνας της νέας γενιάς, που από κοινού έχει τη δύναμη, τη θέληση, το όραμα, το σθένος και τις αντοχές, να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

ΤΩΡΑ, πιο πολύ από ποτέ, η νέα γενιά ταυτίζεται με την ελπίδα και την πίστη ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δώσουμε προοπτική στη χώρα μας, με ενότητα, αλληλεγγύη και διαρκή προσπάθεια. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Δωδεκανησίους και τις Δωδεκανήσιες, για την υποστήριξη τους, ανεξαρτήτως πολιτικού προσανατολισμού και εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου καλή δύναμη, για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους.

Με εκτίμηση,

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Νινέττα Ν. Μανούση

Βιογραφικό σημείωμα

Νινέττα Ν. Μανούση

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Εμπορικό Δίκαιο, Πανεπιστήμιο BRISTOL, Ηνωμένο Βασίλειο (L.LM, CommercialLaw). Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ (AccreditedMediator, MWI). Εξειδίκευση στις διαπραγματεύσεις και την επίλυση διαφορών,στη Νομική Σχολή του HARVARD (ProgramonNegotiation, NegotiationandDisputeResolution,HARVARDLAWSCHOOL).

ProjectManager, στο πλαίσιο του e-governmentforum, «Οι προοπτικές της τηλεργασίας στην Ελλάδα»(2008-2009).

Από τον Οκτώβριο του 2009 είναι στέλεχος (Advisor) του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, όπου δραστηριοποιείται σε θέματα εργασιακών σχέσεων και κοινωνικής πολιτικής.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων. Το 2014 & 2015 συμμετείχε στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Εργασίας (International Labor Conference), που πραγματοποιείται ετήσια στη Γενεύη της Ελβετίας.

Από τον Φεβρουάριο του 2013 είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης», με σημαντική παρουσία στις δράσεις του συλλόγου.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ