Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή Π.Ε.Δ. Ν. Αιγαίου, στον αν.ΥΠ.ΕΣ, με θέμα την κατανομή φόρου εισοδήματος στους Ο.Τ.Α Δωδ/σου

Επιστολή της  Π.Ε.Δ. Ν. Αιγαίου προς τον ΑΝ.ΥΠ.ΕΣ  κ. Στυλιανό Πέτσα , γιά την  έγκαιρη και σε μία δόση, της κατανομής του φόρου εισοδήματος έτους 2020 στους Ο.Τ.Α. του Νομού Δωδεκανήσου.

Προς

Τον Αξιότιμο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο. Στυλιανό Πέτσα

Θέμα: «Κατανομή Φόρου Εισοδήματος στους ΟΤΑ Δωδεκανήσου»

Αξιότιμε Κε Υπουργέ,

Εκ μέρους της ΤΤΕΔ Νοτίου Αιγαίου, και εκπροσωπώντας όλους τους Δωδεκανησίους, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις απεριόριστες ειλικρινείς ευχαριστίες μας, για την καταβολή και τη κατανομή όλου του ποσού των 18.000.000,οο€, που αφορά την επιστροφή από το Φόρο Εισοδήματος για το 2021, στους ΟΤΑ της Δωδεκανήσου, σε μία (01) δόση και μάλιστα εμπρόθεσμα ενωρίς, βοηθώντας τους Νησιωτικούς μας Δήμους, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη, λόγω της πανδημίας και της εξ αυτής οικονομικής κρίσης, χρονική περίοδο.

Το γεγονός αυτό έχει να συμβεί πολλά χρόνια, πίσω στο μακρινό 2006, και παρά τις μεγάλες και πιεστικές ανάγκες των Δήμων μας, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της δικής σας θητείας, ως Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, όπως βέβαια και του Υπουργού αξιότιμου κου. Μάκη Βορίδη.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και στα άλλα θέματα, που απασχολούν την πολυνησιακή και με μεγάλες ανάγκες και προβλήματα περιοχή μας, θα είστε πάντα αρωγός με τις ίδιες προθέσεις και την ίδια κατανόηση.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας και με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γιωργος Φ. Πόκκιας                         Αντώνης  Β.    Καμπουράκης

Δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου