ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεργία πείνας ξεκινάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιω. Μιχελογιαννάκης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχελογιαννάκης

Την απόφασή του να προ­χω­ρή­σει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρό­σφυ­γες στο Σύνταγμα, κάνει γνωστή ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχε­λο­γιαν­νά­κης.

Ο βου­λευ­τής καταγ­γέλ­λει, με δήλωσή του, τις προ­βλέ­ψεις του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού και τα μέτρα που προ­τεί­νει η κυβέρ­νηση στην τρόικα και προ­σθέ­τει ότι ενώ συμ­βαί­νουν όλα αυτά η κυβέρ­νηση συζη­τάει ενι­σχυ­τική πιστω­τική γραμμή που προ­ϋ­πο­θέ­τει άλλο ένα μνη­μό­νιο, το μνη­μό­νιο συνεν­νό­η­σης το οποίο είναι πέρα από τα παρα­πάνω.

«Μέσα σ΄αυτό το έγκλημα η Πολι­τεία αφήνει ασχο­λί­α­στη τη δήλωση Ντα­βού­το­γλου για συνεκ­με­τάλ­λευση του ενερ­γεια­κού πλούτου της Κύπρου το οποίο σημαί­νει ξεπού­λημα και μάλιστα το προ­φυ­λάσ­σουν με απα­γό­ρευση δια­δη­λώ­σεων. Αδυνατώ ως Έλληνας πολίτης και όχι ως βου­λευ­τής, να κατα­λάβω και να συναι­νέσω στα παρα­πάνω. Απο­φά­σισα λοιπόν για τους παρα­πάνω λόγους, αλλά και για να ενερ­γο­ποι­ήσω τον κόσμο να κάνει σύνθημα «ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ», να ξεκι­νήσω απεργία πείνας με τους Σύρους», δηλώνει ο βου­λευ­τής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.