Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση με τον τίτλο: «Miss India Worldwide 2018» και θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς».
Στον διεθνή αυτό διαγωνισμό ομορφιάς συμμετέχουν 100 υποψήφιες που είτε ζουν στην Ινδία, είτε ζουν σε άλλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία κ.λπ.) και έλκουν την καταγωγή τους από την Ινδία.
Οι υποψήφιες θα συμμετέχουν στον θεσμό όχι με την λογική των «καλλιστείων» αλλά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις γυναίκες στην Ινδία να απελευθερωθούν από τα στερεότυπα της χώρας, καθώς η γυναικεία κακοποίηση είναι καθημερινό φαινόμενο.
Στην μεγάλη αυτή διεθνή διοργάνωση οι υποψήφιες θα είναι δικηγόροι, γιατροί, επιστήμονες, καταξιωμένες επαγγελματίες στους χώρους εργασίας τους και θα στείλουν από την Ρόδο το μήνυμα για την απελευθέρωση της γυναίκας στην Ινδία.
Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι 100 υποψήφιες Ινδές θα φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία σε ολόκληρο το νησί για να αναδείξουν τις ομορφιές της Ρόδου και θα ακολουθήσει η επίδειξη με μαγιό στις 16 Σεπτεμβρίου.
Στις 17 Σεπτεμβρίου θα είναι ο τελικός με τις φιναλίστ.
Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν κορυφαίες προσωπικότητες από την Ινδία, ηθοποιοί από την βιομηχανία «Μπόλιγουντ», από την Αγγλία, τηλεοπτικές προσωπικότητες, διεθνή μοντέλα, επιχειρηματίες, σκηνοθέτες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.λπ.
Τι είναι ο θεσμός
Miss India Worldwide
Το «Miss India Worldwide» αποτελεί έναν θεσμό που αναγνωρίζει την δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των παντρεμένων γυναικών που έλκουν την καταγωγή τους από την Ινδία, ως γυναίκες, συζύγους και μητέρες.
Ο θεσμός, «Miss India Worldwide» αναβαθμίζει τη βιομηχανία ομορφιάς, δημιουργώντας ένα νέο είδος μοντέλου που φέρνει κοντά τις υποψήφιες, τους σχεδιαστές, τους εκπαιδευτές και τους επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης με ένα μόνο σκοπό, να ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Για πρώτη φορά, ξεκίνησε το 2008.
Τα τελευταία εννέα χρόνια, μια σειρά από γοητευτικές και εμπνευσμένες γυναίκες έχουν διευρύνει τους ορίζοντές τους και έχουν ανακαλύψει μια πλευρά που πιστεύουν ότι δεν υπήρχε, συμμετέχοντας στη διοργάνωση. Αυτό έκανε το «Miss India Worldwide» τον μεγαλύτερο και την κυριότερο θεσμό ομορφιάς στην Ινδία.
Να μπορούν να μεταμορφώνουν και να ενισχύουν τις γυναίκες από την Ινδία και από όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους και τις δυνατότητές τους. Ενσωματώνοντας τις αρετές της συνέπειας, της ακεραιότητας και του πάθους, ο θεσμός επιδιώκει να αλλάξει τον κόσμο των εκδηλώσεων ομορφιάς πέρα από τα τυπικά ‘Καλλιστεία’, εμπνέοντας και διεισδύοντας στην καρδιά των γυναικών σε όλο τον κόσμο.
Το «Miss India Worldwide» προβλέπει ένα μέλλον όπου οι παντρεμένες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι είναι ισχυρές, όμορφες και πλήρεις και δρουν για να εμπνεύσουν τις γυναίκες για τις επόμενες γενιές δημιουργώντας ένα θετικό φαινόμενο παγκοσμίως, ως το βήμα για την επιτυχία των γυναικών σε όλο τον κόσμο.
*Οι φιναλίστ θα
διαγωνιστούν για
τους εξής τίτλους
1.Mrs. India Worldwide -2018 – Crown Title
2.Mrs. India Worldwide -2018 -Earth
3.Mrs. India Worldwide -2018 -Fire
4.Mrs. India Worldwide -2018 –Air
5.Mrs. India Worldwide -2018 –Water
6.Mrs. India Worldwide -2018 -Space

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ