Αλλαγή προέκυψε στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αρχίπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να αντικαθιστά τον Σπύρο Γκαρή.
Αρχικά οι Αρχιπολενοί είχαν συμφωνήσει με τον Σπύρο Γκαρή ξεκινώντας τον σχεδιασμό τους για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο, έλυσαν την συνεργασία τους καθώς ο νεαρός τεχνικός θα μετακομίσει εκτός Ρόδου λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Αυτή η εξέλιξη υποχρέωσε την διοίκηση του Εθνικού να αναζητήσει στην αγορά άλλο προπονητή και τελικά έκανε μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού συμφώνησε με τον Βαγγέλη Χοσάδα που στα τελευταία χρόνια προπονούσε την ΑΕΡΑ.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Σπύρο Γκαρή και την συμφωνία με τον Βαγγέλη Χοσάδα με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή Σπύρο Γκαρη, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενόψει της επικείμενης μετάθεσής του εκτός Ρόδου. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε τόσο για την προσφορά του όσο και για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία για το μέλλον.
Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσαδα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας, η επίτευξη συμφωνίας με τον πολύπειρο τεχνικό. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ