Ειδήσεις

Ένας πρώην υπουργός της ΝΔ στο τιμόνι του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ανέλαβε σήμερα τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο νέος Πρόεδρος του οργανισμού Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος, ομότιμος καθηγητής χειρουργικής, υπήρξε για χρόνια βουλευτής της ΝΔ ενώ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, τη διετία 2006-2007 διετέλεσε υπουργός Υγείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου, ο νέος Πρόεδρος βάζει ως προτεραιότητα τις μειώσεις των δαπανών του Οργανισμού καθώς και την άμεση συνεργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ με όλους τους φορείς του τομέα υγείας, με σκοπό τη διασφάλιση του πολίτη και της Δημόσιας Υγείας.

Η θητεία του Θανάση Γιαννόπουλου λήγει στις 10 Μαρτίου 2017. Η νέα σύνθεση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ως εξής:

Γιαννόπουλος Αθανάσιος, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., τακτικό μέλος και Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Βατόπουλο Αλκιβιάδη Καθηγητή Μικροβιολογίας της Ε.Σ.Δ.Υ.
Πανταζής Ευστάθιος, Δικηγόρος-Κοινωνιολόγος, τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος,
Πανατοπούλου Ευσταθία του Σωτηρίου, Μοριακή Ιολόγος, Δ/ντρια Ιολογίας Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», με αναπληρώτρια την Κοντού Μαρία, Βιοχημικό Msc.
Λαγοπάτη Νεφέλη, Φυσικός MSc Ιατρικής Φυσικής, Ακτινοφυσικής, PhD Βιολογίας-Νανοτεχνολογίας, ως αναπληρωματικό μέλος.
Κουφάκης Αντώνιο, Προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας με
αναπληρώτρια την Παρασκευοπούλου Παναγιώτα Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικής Εποπτείας Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.
Κουντουράς Δημήτριος, Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος-Ηπατολόγος, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Καραϊσκο Δημήτριο, Ψυχίατρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου