Πολιτιστικά

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και ο Σύλλογος Εικαστικών Δωδεκανήσου εγκαινιάζουν την έκθεση με τίτλο «ΜΕΤΕΩΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και ο Σύλλογος Εικαστικών Δωδεκανήσου εγκαινιάζει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στις 18:30, την έκθεση με τίτλο «ΜΕΤΕΩΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» στο κτήριο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου, οδός Ι. & Π. Νεστορίδη (τμήμα οδού Κω).

Στην έκθεση συμμετέχουν 44 καλλιτέχνες με 87 έργα διαφόρων τεχνοτροπιών, όπως ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτά, εγκαυστική, φωτογραφία και εγκατάσταση.

Η κάθε έκθεση του ΣΕΔ αποτελείται από πρωτότυπα έργα τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά.

Η συνάντηση των 44 καλλιτεχνών μελών του ΣΕΔ δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση που προκαλεί το ενδιαφέρον, το θαυμασμό και την ικανοποίηση στον επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις (σχολεία, συλλόγους ή ομάδες) κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ: 6947836553.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 έως 18:00, τελευταία είσοδος 17:30. Κυριακή κλειστά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου