Ήδη οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του νέου προπονητή που θα οδηγήσει τον σύλλογο στη συνέχεια της σεζόν.
Η διοίκηση των «ελαφιών» έχει δεχθεί προτάσεις από διάφορους μάνατζερ, ενώ και από μόνη της ψάχνει τον κατάλληλο τεχνικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Τίμος Καβακάς, Παναγιώτης Τζαναβάρας και Πέτρος Μίχος βρίσκονται στη λίστα των υποψήφιων προπονητών του συλλόγου.
Τα ονόματα των Τίμου Καβακά και Παναγιώτη Τζαναβάρα είχαν συνδεθεί με τον Α.Ο. Ρόδος και το καλοκαίρι, πριν η ομάδα προχωρήσει στην πρόσληψη του Πάρη Ανδράλα, ενώ ο Πέτρος Μίχος γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο νησί μας από την θητεία του στον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Πρόθεση των «ελαφιών» είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή, το συντομότερο δυνατό, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Στα αγωνιστικά
Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το εκτός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγολατιού. Η προπόνηση διεξήχθη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το πρόγραμμα να πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Γκάιδα και Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ