ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 04-04-2017 το πρωί συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 45χρο­νος ημε­δα­πός γιατί σε βάρος του εκ­κρε­μού­σε κα­τα­δι­κα­στι­κή από­φα­ση του Τρι­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κεί­ου Ρόδου, με ποινή  φυ­λά­κι­σης -8- μηνών για κλοπή.
Την 04-04-2017 το πρωί συ­νε­λή­φθη­σαν στη Χάλκη, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Σταθ­μού Χάλ­κης, -2- 35χρο­νοι ημε­δα­ποί ηλι­κί­ας γιατί εκτε­λού­σαν πα­ρά­νο­μες οι­κο­δο­μι­κές ερ­γα­σί­ες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.