Τοπικές Ειδήσεις

Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Θεμ. Σοφούλη λόγω εργασιών κλαδέματος

H Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου θα προβεί σε κλάδεμα της οδού Θεμ. Σοφούλη. Για να ολοκληρωθούν τα κλαδέματα και προς αποφυγή ατυχημάτων, έχει προγραμματιστεί διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην οδό Θεμ. Σοφούλη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1. Την Τρίτη 6/2/2024 διακοπή κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην οδό Θεμ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Διαγοριδών έως την συμβολή της με την οδό Χειμάρας, από τις 8.15 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι.

2. Την Τετάρτη 7/2/2024 διακοπή κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην οδό Θεμ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Χειμάρας έως την συμβολή της με την οδό Πίνδου, από τις 8.15 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι.

3. Την Πέμπτη 8/2/2024 διακοπή κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην οδό Θεμ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως την συμβολή της με την οδό Βορείου Ηπείρου, από τις 8.15 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι.

4. Την Παρασκευή 9/2/2024 διακοπή κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην οδό Θεμ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως την συμβολή της με την οδό Βορείου Ηπείρου, από τις 8.15 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου