Ειδήσεις

Μεγάλο ενδιαφέρον Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα το 2019

Πλησιάζοντας οι ημερομηνίες του δεύτερου B2B Roadshow της North Events στην Καλιφόρνια, το ενδιαφέρον των Αμερικανικών τουριστικών γραφείων αυξάνεται με συμμετοχές που σχεδόν πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Το πρόγραμμα του Roadshow υλοποιείται με στρατηγικούς συνεργάτες την ASTA – American Society of Travel Advisors, και την FedHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, και αποτελεί τη δεύτερη οργανωμένη ελληνική αποστολή στις ΗΠΑ, αυτή την φορά στην Δυτική Ακτή.

Αναλυτικότερα, στην Καλιφόρνια, μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ τοπικών ASTA Travel Advisors και εκπροσώπους της ελληνικής αποστολής (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμοί), όπως στο παρακάτω πρόγραμμα:

  • San Diego, 25 Φεβρουαρίου 2019
  • Los Angeles, 26-27 Φεβρουαρίου 2019
  • San Francisco, 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2019

Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ζητώντας απευθείας συναντήσεις με την ελληνική πλευρά – θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους για την νέα τουριστική σεζόν και μοιραζόμενοι τις εκτιμήσεις τους για συνέχιση της ανοδικής πορείας της ζήτησης για ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Όπως είχε δηλώσει ο Bob Duglin, Vice President, Business Development, ASTA, για την 1η περιοδεία στην Ανατολική Ακτή, “η ASTA είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τη North Events για να εκπαιδεύσει τους Αμερικανούς buyers εξερχόμενου τουρισμού για προϊόντα και συνεργασίες στην Ελλάδα. Αυτές οι συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο δημιουργούν επιχειρηματικές σχέσεις, που έχουν μεγάλη επενδυτική απόδοση για όλους όσοι συμμετέχουν”

πηγή traveldailynews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου