ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τούρκοι ψαράδες κοντά στα Ίμια, υπό την επίβλεψη του τουρκικού λιμενικού (Video)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ιμια 2

Τούρ­κοι ψα­ρά­δες πλη­σί­α­σαν σή­με­ρα για πρώτη μέρα τα Ίμια ψα­ρεύ­ο­ντας στην πε­ριο­χή υπό την επί­βλε­ψη του τουρ­κι­κού λι­με­νι­κού, σύμ­φω­να με το τουρ­κι­κό ει­δη­σε­ο­γρα­φι­κό πρα­κτο­ρείο ει­δή­σε­ων.

Οι ίδιες πηγές ανα­φέ­ρουν ότι για έβδο­μη μέρα παρά την κα­κο­και­ρία στην πε­ριο­χή των Ιμίων οι δυ­νά­μεις ασφα­λεί­ας της Τουρ­κί­ας και της Ελ­λά­δας συ­νε­χί­ζουν τα μέτρα ασφα­λεί­ας γύρω από τη βρα­χο­νη­σί­δα.

Σύμ­φω­να με το ει­δη­σε­ο­γρα­φι­κό πρα­κτο­ρείο Ανα­το­λού οι δυ­νά­μεις ασφα­λεί­ας της Τουρ­κί­ας ανα­μέ­νουν στην πε­ριο­χή με στόχο να εμπο­δί­σουν πι­θα­νή πα­ρα­βί­α­ση ελ­λη­νι­κών δυ­νά­με­ων στα τουρ­κι­κά χω­ρι­κά ύδατα. Ένα τουρ­κι­κό πο­λε­μι­κό πλοίο ανα­μέ­νει στα ανοι­χτά του Τουρ­γκού­τρεϊς της Αλι­καρ­να­σού ενώ σκάφη του τουρ­κι­κού λι­με­νι­κού κά­νουν βρί­σκο­νται κοντά στην πε­ριο­χή των Ιμίων και πότε πότε κά­νουν πε­ρι­πο­λί­ες.


Kardak Krizinin 21. Yılı από haberler Σύμ­φω­να με τον Ανα­το­λού ενώ τις τε­λευ­ταί­ες μέρες δεν επι­τρε­πό­ταν στους ψα­ρά­δες να ψα­ρεύ­ουν στην πε­ριο­χή με στόχο να απο­φευ­χθεί τυχόν αρ­νη­τι­κό επει­σό­διο, σή­με­ρα για πρώτη μέρα θε­ά­θη­καν ψα­ρά­δες σε πε­ριο­χή κοντά στα Ίμια. Όσο οι ψα­ρά­δες βρί­σκο­νταν εκεί δύο σκάφη του τουρ­κι­κού λι­με­νι­κού έκα­ναν πε­ρι­πο­λί­ες κοντά στην πε­ριο­χή.

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.