ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο Τούρκος καναλάρχης που θέλει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ιλίτζαλι

Ο Τούρκος κανα­λάρ­χης και παρου­σια­στής τηλε­ο­πτι­κών εκπο­μπών Ατζούν Ιλί­τζαλι απο­κά­λυψε στον “Ελεύ­θερο Τύπο” τις επι­χει­ρη­μα­τι­κές του προ­θέ­σεις αλλά και τη συνά­ντηση που είχε με τον Έλληνα Πρω­θυ­πουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ψήφο εμπι­στο­σύ­νης στην ελλη­νική οικο­νο­μία φαί­νε­ται πως δίνει το πρόσωπο των ημερών.

«Nαι, ισχύει το ενδια­φέ­ρον μου», ξεκα­θά­ρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ επα­να­λάμ­βανε συνεχώς και με έμφαση πως εμπι­στεύ­ε­ται την ελλη­νική οικο­νο­μία και ο ίδιος είναι φιλέλ­λη­νας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελλη­νική αγορά. Εμπι­στεύ­ο­μαι την Ελλάδα. Εμπι­στεύ­ο­μαι την ελλη­νική οικο­νο­μία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επεν­δύ­σουμε στην Ελλάδα. Ετοι­μα­ζό­μα­στε βέβαια για το δια­γω­νι­σμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η δια­δι­κα­σία αυτή. Στον τηλε­ο­πτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δεί­ξουμε στην Ελλάδα τις ικα­νό­τη­τές μας», τονίζει.

Η επι­κοι­νω­νία μαζί του ήταν πολύ­πλοκη και το τηλε­φω­νικό ραντε­βού έγινε σε δύσκο­λες ώρες, καθώς ο ίδιος βρί­σκε­ται στη Δομι­νι­κανή Δημο­κρα­τία για γυρί­σματα τηλε­ο­πτι­κού σόου το οποίο θα προ­βάλ­λε­ται στο τηλε­ο­πτικό δίκτυο TV8, στο οποίο είναι μεγα­λο­μέ­το­χος ο ίδιος.

Ο «Ατζούν», όπως τον ξέρουν όλοι οι Τούρκοι στη γει­το­νική χώρα, μας τόνισε πως δεν έχει στόχο να προ­βάλ­λει ειδή­σεις στο τηλε­ο­πτικό δίκτυο το οποίο θα αγο­ρά­σει και επι­βε­βαιώ­νει τη συνο­μι­λία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέ­δειξε το δια­γω­νι­σμό που θα διε­ξα­χθεί στην Ελλάδα για τις τηλε­ο­πτι­κές άδειες.

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συνα­ντη­θή­καμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτο­μέ­ρειες, δεν ανα­λύ­σαμε το θέμα, αλλά του εκφρά­σαμε το ενδια­φέ­ρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας δια­γω­νι­σμός με δια­φά­νεια και θα έχουμε δικαί­ωμα να συμ­με­τά­σχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμο­γε­λα­στός και θερμός άνθρω­πος. Είχα την ευκαι­ρία να συνα­ντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγά­λουμε δια­φο­ρε­τικά συμπε­ρά­σματα. Γιατί ο Έλληνας Πρω­θυ­πουρ­γός να είναι αρνη­τι­κός; Δεν υπάρχει κάτι αρνη­τικό στο όλο θέμα».

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.