Στη Ρόδο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος  συνοδεύεται απο την Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτή και τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και τον Νεκτάριο Σαντορινιό, βουλευτή Δωδεκανήσου και τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Τσίπρας αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Διαγόρας, πήγε στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, όπου είχε συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών, με καταστηματάρχες και πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους για την πορεία της τουριστικής σεζόν.

Στην συνέχεια θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Το μεσημέρι θα έχει σύσκεψη  με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων του νησιού. Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη του κ. Τσίπρα, στο δημαρχείο Ρόδου, με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης απο νησιά της Δωδεκανήσου. Ο πρώην Πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στη Ρόδο και θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί για την Αθήνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ