ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λουλούδια σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Ρόδου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας περιβάλλοντος 

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχάλης Μπαριανάκης

Ο Πρό­ε­δρος του Φυτω­ρίου κ. Μιχάλης Μπα­ρια­νά­κης υλο­ποιώ­ντας την απόφαση του Δ.Σ. της εται­ρείας για τον εορ­τα­σμό της Παγκό­σμιας ημέρας Περι­βάλ­λο­ντος σε συνερ­γα­σία με την Πρω­το­βάθ­μια Εκπαί­δευση έχει προ­γραμ­μα­τί­σει ωριαίες επι­σκέ­ψεις σε όλα τα Δημο­τικά σχολεία του νησιού της Ρόδου με σκοπό την ενη­μέ­ρωση των μαθητών και μαθη­τριών για την σημασία του Περι­βάλ­λο­ντος στην ζωή μας.

Στην δράση που θα διε­ξα­χθεί από την Παρα­σκευή 7/6/2019 μέχρι την Παρα­σκευή 14/6/2019 σε όλα τα σχολεία, θα υπάρχει μια ολι­γό­λε­πτη ενη­μέ­ρωση για το περι­βάλ­λον με διάθεση έντυπου υλικού και θα μοι­ρα­στούν χιλιά­δες καλ­λω­πι­στικά φυτά σε όλα τα παιδιά.

Παράλ­ληλα, λου­λού­δια θα μοι­ρα­στούν και στα δημο­τικά σχολεία στη Σύμη, Τήλο, Χάλκη, και Καστελ­λό­ριζο.

Στόχος της δράσης είναι αφενός να ευαι­σθη­το­ποι­ή­σει τα παιδιά για το περι­βάλ­λον τους ,το φυσικό και το κτιστό, να γνω­ρί­σουν και να μάθουν για τα προ­βλή­ματα που έχει προ­ξε­νή­σει ο άνθρω­πος σε αυτό και τις συνέ­πειες τους σε όλα τα όντα του πλανήτη και αφε­τέ­ρου να εμπλα­κούν σε οργα­νω­μέ­νες δράσεις προ­στα­σίας του με κοι­νω­νι­κούς και δημό­σιους φορείς.

Ο Πρό­ε­δρος

Μιχαήλ Μπα­ρια­νά­κης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.