Η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το ταξίδι που έκανε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη.
Αναλυτικά:
«Την ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες είχαν 30 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, που επισκέφθηκαν στις 28 και 29 Απριλίου το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν τρία φιλικά στα τμήματα, Τζούνιορ, Προ Τζούνιορ και Προπαιδικού με τα αντίστοιχα της κεντρικής ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Εν συνεχεία τόσο οι νεαροί αθλητές μας, όσο και οι γονείς τους, παρακολούθησαν τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Κ20 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναιτωλικού, ενώ το απόγευμα του Σάββατου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο του γηπέδου Καραϊσκάκης και να παρακολουθήσουν έπειτα το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ των αντίστοιχων ομάδων.
Τέλος, το πρωί της Κυριακής έγινε η απαιτούμενη ξενάγηση στους χώρους διαμονής της κεντρικής ακαδημίας στου Ρέντη και εν συνεχεία υπήρξε επίσκεψη στα αποδυτήρια και στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.
Παράλληλα ο υπεύθυνος σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κύριος Βασίλης Νάνος, εξέφρασε στον απολογισμό του την ικανοποίηση για την πορεία της σχολής μας στον έναν χρόνο λειτουργίας της και μαζί σχεδιάσαμε την επόμενη μέρα με κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Την αποστολή συνόδευσαν οι υπεύθυνοι σχολής, Άγγελος Φραγκάκης και Παναγιώτης Αγγελόπουλος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ