ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανία: Η Ελλάδα «μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
περιβάλλον-αειφορία

Η Ελλάδα και Ιταλία χαρα­κτη­ρί­στη­καν «ως μονα­δι­κοί προ­ο­ρι­σμοί για τους λάτρεις της φύσης» για το 2016, όπως έδειξαν τα απο­τε­λέ­σματα σχε­τι­κής μελέτης του γερ­μα­νι­κού του­ρι­στι­κού site, FVWπου διε­ξή­χθη τον Φεβρουά­ριο και τον Μάρτιο.

Παράλ­ληλα, η έρευνα αυτή βασί­στηκε στα στοι­χεία περισ­σό­τε­ρων από 260 ταξι­διω­τι­κών πρα­κτό­ρων.

Μάλιστα απο­τε­λέ­σματα της μελέτης έδειξαν ότι: «Και άλλοι προ­ο­ρι­σμοί δια­κρί­θη­καν στην έρευνα αυτή όπως: Ισπανία, Πορ­το­γα­λία, Κανάρια νησιά, Ιταλία, Τυνησία, Αίγυ­πτος κλπ» σε μία από τις παρα­κάτω κατη­γο­ρίες: ασφά­λεια, οικο­νο­μι­κοί παρά­γο­ντες,ποιό­τητα ξενο­δο­χείων, παρα­λίες, φιλο­ξε­νία, συν­δέ­σεις πτήσεων, ποιό­τητα των υπη­ρε­σιών, τοπία – ύπαιθρο, μονα­δι­κό­τητα.

enikonomia.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.