ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφτασε η συστοιχία πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΤΡΙΟΤ

Στο λιμάνι της Καρ­πά­θου μετα­φέρ­θηκε το πρωί της Τετάρ­της (4/3), η συστοι­χία πυραύ­λων Patriot στο πλαίσιο της ενί­σχυ­σης της ασφά­λειας της περιο­χής, μετά τις τρο­μα­κτι­κές εξε­λί­ξεις στη Μέση Ανατολή.

Λίγες ώρες αφού το Ιράν επι­τέ­θηκε με drones στη βρε­τα­νική στρα­τιω­τική βάση του Ακρω­τη­ρίου της Κύπρου, οι ελλη­νι­κές Αρχές απο­φά­σι­σαν την απο­στολή των πυραύ­λων Patriot στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο της πλη­ρέ­στε­ρης αντια­ε­ρο­πο­ρι­κής προ­στα­σίας.

Το Ιράν έχει απει­λή­σει ήδη πως θα επι­τε­θεί σε όλες τις αμε­ρι­κα­νι­κές στρα­τιω­τι­κές βάσεις της περιο­χής, με απο­τέ­λε­σμα και η Ελλάδα να τεθεί σε πλήρη ετοι­μό­τητα.

Η Κάρ­πα­θος κρίθηκε ως προ­σφο­ρό­τερο σημείο, καθώς «βλέπει» τον εναέριο χώρο και της Κύπρου, στην οποία βρί­σκο­νται ήδη 4 F-16 Viper ενώ στην Πάφο έφτασαν και οι 2 ελλη­νι­κές φρε­γά­τες «Κίμων» και «Ψαρά».

Πηγή: lawandorder.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.