ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τίτλος της ιστορικής εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” περνά στον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη έναντι 8 εκατ. ευρώ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαρινάκης

Ο Βαγ­γέ­λης Μα­ρι­νά­κης απέ­κτη­σε σε πλει­στη­ρια­σμό τον τίτλο της ιστο­ρι­κής εφη­με­ρί­δας Ελευ­θε­ρο­τυ­πία, ένα­ντι 8 εκα­τομ­μυ­ρί­ων ευρώ.

Μαζί με τον τίτλο της Ελευ­θε­ρο­τυ­πί­ας, ο εκ­δό­της και ιδιο­κτή­της του πα­λαιού Συ­γκρο­τή­μα­τος Λα­μπρά­κη απέ­κτη­σε και τον τίτλο της Ελευ­θε­ρο­τυ­πί­ας της Κυ­ρια­κής και τον τίτλο e-net που ήταν η δια­δι­κτυα­κή έκ­δο­ση του εντύ­που.

Δεύ­τε­ρος στον σχε­τι­κό δια­γω­νι­σμό ήρθε ο επι­χει­ρη­μα­τί­ας Δη­μή­τρη Με­λισ­σα­νί­δης που οι πλη­ρο­φο­ρί­ες λένε ότι προ­σέ­φε­ρε ένα ποσό της τάξης των 7,7 εκα­τομ­μυ­ρί­ων.

Στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η Alter Ego ανα­φέ­ρει: “Η Alter Ego Media ανα­κοι­νώ­νει ότι απέ­κτη­σε μέσω δη­μό­σιου πλει­στη­ρια­σμού που διε­νερ­γή­θη­κε σή­με­ρα, 4 Μαρ­τί­ου 2024 στο Πρω­το­δι­κείο Αθη­νών, τα εμπο­ρι­κά σή­μα­τα “ΕΛΕΥ­ΘΕ­ΡΟ­ΤΥ­ΠΙΑ”, “ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΑ­ΤΙ­ΚΗ ΕΛΕΥ­ΘΕ­ΡΟ­ΤΥ­ΠΙΑ” και “WWW.ENET.GR” της πρώην εται­ρεί­ας “Χ.Κ. ΤΕ­ΓΟ­ΠΟΥ­ΛΟΣ ΕΚ­ΔΟ­ΣΕΙΣ Α.Ε”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.