Ειδήσεις

Στα χέρια των δικαστηρίων η FRAM

Η είδηση που οι 670 εργαζόμενοι της FRAM, δεν “ήθελαν να ακούσουν”, τελικά ακούστηκε χθες.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης και των εργαζόμενων του tour operator, στα κεντρικά γραφεία στην Τουλούζη, αποφασίστηκε η κήρυξη της εταιρίας σε πτώχευση.
Πλέον η μοίρα του t.o., είναι τώρα στα χέρια των δικαστηρίων και όπως είπε ο Thouraya Ferchichi, εκπρόσωπος της FRAM, όλοι οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι υπάρχει ένας αγοραστής.
Μετά την πρόσφατη αποχώρηση της κοινής γαλλοκινεζικής προσφοράς ΗΝΑ και Selectour AFAT, όλες οι ελπίδες βρίσκονται τώρα στον γαλλικό t.o., ειδικό και στον online τουρισμό Karavel-Promovacances, ο οποίος είναι ο μόνος γνωστός αγοραστή, που έχει παραμείνει ση διαδικασία.
Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, η μεγάλη άνοδος του διαδικτύου με ταξιδιωτικές προσφορές, η Αραβική Άνοιξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του ενδιαφέροντος για τις χώρες του Μαγκρέμπ (Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία), η αύξηση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, μαζί με την αδελφοκτόνο μάχη στο εσωτερικό του FRAM μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων, οδήγησαν τον άλλοτε κραταιό οργανισμό στη σημερινή κατάσταση.
Και λίγα λόγια για την ιστορία: Ο FRAM ιΙδρύθηκε το 1949, και είχε ένα πελατολόγιο 300.000 τουριστών ετησίως.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου