Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ρόδου προς την νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

                                             Προς : Την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

                                                       κ. Χρυσή Βιτζηλάκη

 

        Αξιότιμη κ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου,

 

        Επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας, ως Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας απευθύνουμε εγκαρδίως τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια. Η αναγνώριση στο πρόσωπό σας της ύψιστης αυτής τιμής αποτελεί μία κατάκτηση. Μία κατάκτηση, αλλά και μία απόδειξη της πολύπλευρης γνώσης σας, της ακαδημαϊκής σας εμπειρίας και εξωστρέφειας και της δημοκρατικής σας συνείδησης.

        Σας ευχόμαστε και πάλι η θητεία σας να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την  πνευματική, επιστημονική, πολιτική και ηθική ωρίμανση υπεύθυνων πολιτών, ικανών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των πεδίων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

        Ως Δημοτική Αρχή, προσβλέπουμε σε μια ακόμη καλύτερη, γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προς όφελος τόσο της πανεπιστημιακής κοινότητας, όσο και της τοπικής μας κοινωνίας.                 

               

                          Με βαθύτατη εκτίμηση

                                                       Ο Δήμαρχος Ρόδου

                                                      Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου