Ειδήσεις

Αιμοδοσία από μέλη του Γυμναστηρίου NRG BOX για τις ανάγκες του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Μία πολύ σημαντική κοινωνική δράση πραγματοποίησαν το προηγούμενο

διάστημα τα μέλη του Γυμναστηρίου NRG BOX σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Με πρωτοβουλία των υπευθύνων του NRG BOX (Δαμασκηνού 96) κ.κ. Παναγιώτη Ψυρρόπουλο και Μιχάλη Πλίγκο, πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου, αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο και οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν για τις ανάγκες του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Στην όλη δράση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κα. Μαρία Κρητικού, η οποία και εξέφρασε την ικανοποίηση της για αυτή τη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του NRG BOX κ. Παναγιώτης Ψυρρόπουλος δήλωσε: «Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός. Αυτή η αρχή όμως ήταν ότι καλύτερο. Ευχαριστούμε πολύ την Μαρία Κρητικού και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ρόδου που μαζί ξεκινήσαμε αυτά τα βήματα! Έχουμε πολλά ακόμα να διανύσουμε»!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου