Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη στη Ρόδο της κ. Μουζάκα-Ιωαννίνου Λυδίας, υποψήφιας Ευρωβουλευτή της «Ένωσης Κεντρώων»

Με ιδιαίτερη χαρά η Καθ. κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα βρέθηκε στη Ρόδο και στη Σύμη, από τις 30/4/2019 έως 2/5/2019. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Ρόδο, πραγματοποίησε συνάντηση φίλων και συναδέλφων, εχθές το απόγευμα στο ξενοδοχείο Mediteranean.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της εκεί με βασικό σύνθημα «Γιατί όπου υπάρχει Θέληση, Υπάρχει και Ελπίδα», με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, όπως δήλωσε, ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου, θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «Ένωση Κεντρώων». Ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη για τη συμμετοχή της στο Ευρωψηφοδέλτιο, σε εποχές δύσκολες για τη χώρα και την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: « Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλη Λεβέντη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο άτομο μου. Συχνά, γύρω μας ακούμε κουβέντες εξισωτικές για όλους τους πολιτικούς. Και πράγματι τα τελευταία χρόνια ξεδιπλώθηκαν νοσηρά φαινόμενα στην πολιτική. Συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ηθική ακεραιότητα που πρέπει να έχουν όσοι αναμειγνύονται στα κοινά. Όμως, είναι χρέος όλων μας που ασχολούμαστε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό με την πολιτική να αποδείξουμε πως αυτή η συλλήβδην εξομοίωση είναι άδικη και αναληθής.»

Επέλεξε το νησί της Ρόδου, ως εφαλτήριο των πολιτικών της ομιλιών, όχι τυχαία, όπως ανέφερε «Ξεκινώ τις πολιτικές μου ομιλίες,γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από τη Ρόδο, την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων. Η Χώρα μας είναι μία νησιωτική χώρα. Η νησιωτικότητα αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και μάλιστα προστατεύεται από το Σύνταγμα. Έχω επισκεφθεί τη Ρόδο πολλές φορές και σε προσωπικό επίπεδο για διακοπές, και επαγγελματικά αφού την 3ετία 2011 – 2014 ερχόμουν κάθε Δευτέρα στη Euromedica όπου εξέταζα γυναίκες με προβλήματα μαστού και χειρουργούσα εκεί, όσες είχαν ανάγκη από χειρουργείο.»

Τέλος, δεσμεύθηκε να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις σε ό,τι σχετίζεται με τη βελτίωση και επίλυση ζητημάτων υγείας, πρόληψης καρκίνου του μαστού, περίθαλψης και προβλημάτων των ΑμεΑ. Παράλληλα, τόνισε πως προτίθεται να ασχοληθεί και με όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου