Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο ανάμεσα στον Α.Ο. Λουτρακίου και τον Α.Σ. Ρόδος.
Για τα «ελάφια» εκκρεμεί πλέον το εξ αναβολής εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο, ενώ οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου προηγήθηκε στο 77ο λεπτό με τέρμα του Γιάννη Δωματά, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 85ο λεπτό με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παινέση (από πολύ μακριά), με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Λουτρακίου: Διαμαντής, Λαζαρίδης (23ο λ.τρ. Στρατίκης), Δημητρίου, Γκούμας, Κίτσος, Δαμουλιάνος, Καμαρός, Κουιμέλης, Βασίλας (71ο Οικονόμου), Κατσούκης (56ο Παινέσης), Τσέλιος (56ο Ζαχαράκης).
Α.Σ. Ρόδος: (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μπλατσιώτης, Γεωργιάδης, Δωματάς, Μαρινάκης, Λαζελάρι, Κότζα, Χαρίτος, Ενσιά (66ο Σπαρτιάτης), Ξεπαπαδάκης Χ., Ξεπαπαδάκης Α., Βογιατζής.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.