Ειδήσεις

Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο

Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί για το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011 το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο: «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για ένταξη στο Π.Μ.Σ..

Το Π.Μ.Σ. οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο αντικείμενο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό με τις εξής δύο κατευθύνσεις:
– Παιδικό Βιβλίο
– Παιδαγωγικό Υλικό
Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα πτυχιούχοι παιδαγωγικών τμημάτων των ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, οι πτυχιούχοι των φιλοσοφικών σχολών, των λεγομένων «καθηγητικών σχολών», του Τμήματος Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), των τμημάτων Θεατρικών Σπουδών, του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου και των ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας.
Η επιλογή των εισακτέων στο Π.Μ.Σ. γίνεται από επιτροπή μελών ΔΕΠ του οικείου Τμήματος που συγκροτείται με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. και πραγματοποιείται με εξετάσεις στα μαθήματα:
α) Διδακτική και Πρόσληψη της Λογοτεχνίας στην Εκπαίδευση και
β) Παιδική Λογοτεχνία.
Η γραπτή εξέταση στα δύο μαθήματα θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το Μάιο του 2010 σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως από τη γραμματεία.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο, Λ. Δημοκρατίας 1, Κτήριο Κλεόβουλος, Ισόγειο, Φουαγέ αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, Τ.Κ. 85100, υπόψη κ. Νίκου Θεοχάρη (τηλ. επικοινωνίας 22410 991115, fax: 22410 99115) από 15 Μαρτίου 2010 έως 30 Απριλίου 2010, σφραγίδα ταχυδρομείου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
http://www.rhodes.aegean.gr/tepaes/prokirikseis.html και
http://www.rhodes.aegean.gr/tepaes/pms-pvpy

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου