Η Ακαδημία Τεχνών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών της Μόσχας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Ρόδου, ο  Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών “ Treasure Of Hellas”

Απώτερος σκοπός του φεστιβάλ είναι η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για έκφραση, ανταλλαγή πολιτισμικών στοιχείων, καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας και ανάδειξη ταλέντων στο χώρο του χορού, της υποκριτικής και της φωνητικής. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν τόσο μέσα από το διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ, όσο και μέσα από το κομμάτι των εργαστηρίων (masterclasses). Στο φεστιβάλ καλούνται και  οι σχετικές σχολές και ωδεία του νησιού μας, τόσο ως θεατές, αλλά και ως συμμετέχοντες. Η κριτική καλλιτεχνική επιτροπή  έρχεται από την Ρωσία μαζί με 250 παιδιά που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Επίκεντρο του Φεστιβάλ είναι το φαντασμαγορικό γκαλά το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 , στις 20:30  στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»  με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Μέγας χορηγός του φεστιβάλ Mitsis Grand Hotel.

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ