Ειδήσεις

Aegean: «Φίλεψέ τους» – Προβολή των ελληνικών προϊόντων σε διεθνές επίπεδο

Την δυνατότητα να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα τους οι Έλληνες παραγωγοί σε όλο τον κόσμο προσφέρει η Aegean.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο www.filepsetous.gr προκειμένου οι ξένοι επιβάτες να γνωρίσουν περαιτέρω τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Φίλεψέ τους». Με την πρόσκληση αυτή επιδιώκεται να τοποθετηθεί στο επίκεντρο της ενέργειας η προώθηση των ελληνικών προϊόντων εκτός συνόρων. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, θα πρέπει να αποστείλουν δείγμα του προϊόντος τους στο Τμήμα Προμηθειών της Aegean (Olympic Air (K57), Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19019 Σπάτα) έως τις 10 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, η Aegean για άλλη μία χρονιά, συνεχίζει την πρωτοβουλία «Φίλεψέ τους», που συνέβαλε στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα φιλέματα που προσφέρθηκαν από Έλληνες σε πτήσεις αναχώρησης ξένων επιβατών, που είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Φέτος, επιστρέφει και με τη συμβολή ντόπιων παραγωγών. Ο αερομεταφορέας δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους για να φθάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, ώστε να αναδειχθεί η πιο όμορφη και φιλόξενη εικόνα της Ελλάδας.

Η Aegean διαθέτει, για το λόγο αυτό, όλα τα κανάλια επικοινωνίας της καθώς και μηχανισμό προβολής και διανομής των φιλεμάτων από 5 αεροδρόμια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Καλαμάτα. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα διαρκέσει έως και τις 8 Αυγούστου 2016.

Υπενθυμίζεται, ότι με την ενέργεια «Φίλεψέ τους» η Aegean αναδεικνύει τη φιλοξενία και την ομορφιά των Ελλήνων. Οποιοσδήποτε, από κάθε σημείο της χώρας, έχει τη δυνατότητα να φιλέψει κάποιον ξένο με προϊόντα από τη γη μας. Το «φίλεμα» αυτό αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξιδεύουν μέχρι εδώ, για να γνωρίσουν από κοντά την φιλόξενη και συναρπαστική χώρα μας.

enikonomia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου