Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της 95 ΑΔΤΕ και Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α 

 

Σκοπός του πρωτοκόλλου μεταξύ της 95ΑΔΤΕ και της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α είναι η δημιουργία  πλαισίου συνεργασίας,   προκειμένου να διασφαλιστεί η πραγματοποίηση ενεργειών και δράσεων με κατεύθυνση την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του μόνιμου προσωπικού της 95 ΑΔΤΕ και των οπλιτών σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

α. Επιπρόσθετα τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης που περιλαμβάνει: Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την πραγματοποίηση ενημερωτικών ή άλλων δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ευρύτερη δυνατή πληροφόρηση του προσωπικού της 95 ΑΔΤΕ  σε θέματα σχετικά με την ενημέρωση για την ορθή οδηγική συμπεριφορά και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

β. Την ανταλλαγή δεδομένων και  πληροφοριών, όπου απαιτείται σύμφωνα με το Νόμο περί προστασίας δεδομένων για την πραγματοποίηση παρεμβάσεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της προστασίας του προσωπικού από τους οδικούς κινδύνους.

γ. Τον σχεδιασμό και ανάπτυξη επικοινωνιακού προγράμματος υλοποίησης δράσεων προβολής και πληροφοριακού υλικού, όπως ομιλίες, παραγωγή φυλλαδίων και αφισών, μηνύματα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media) καθώς και διοργάνωση συναφών εκδηλώσεων.

δ. Τίθεται σε ισχύ με την υπογραφή από τους εκπροσώπους των μερών και έχει μόνιμη διάρκεια με κοινό σκοπό να δημιουργηθεί ένας κόσμος χωρίς τροχαία δυστυχήματα

Η ΕΥΘΥΤΑ-Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον τέως Α/ΓΕΣ κ Αλκιβιάδη Στεφανή και το ΔΚΤΗ 95 ΑΔΤΕ   Υποστράτηγο κ. Γρηγόριο Ρουμάνη.

Είμαστε  τυχεροί  γιατί συνεργαστήκαμε με επιτυχία, μας  ενέπνευσαν..τονίζοντας  ότι η προσφορά μας δίνει δύναμη και αυτή η δύναμη ανατροφοδοτεί τη δύναμη   μας  για να πετύχουμε το στόχο μας. Υποσχεθήκαμε  στο ΔΚΤΗ της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο κ, Γρηγόριο Ρουμάνη, στο   προσωπικό  της 95ΑΔΤΕ,    ότι θα  συνεχίζουμε με δύναμη εκφράζοντας  την απόλυτη πεποίθησή μας  και την αισιοδοξία μας ότι θα συνεργαστούμε  με  βασικό πυλώνα  και   ισχυρή βούληση στην ευαισθητοποίηση  του μόνιμου προσωπικού και των οπλιτών αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος.

«Μηδέν Θανατηφόρα στους δρόμους.. Κανένας θάνατος από τροχαίο δεν μπορεί να είναι αποδεκτός».

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου