Τοπικές Ειδήσεις

Ψηφιακή αναβάθιση στο Δήμο Καρπάθου- Και online οι οικονομικές συναλλαγές των δημοτών!

Με απώτερο στόιχο την άμεση προσβαση στις οικονομικές συναλλαγές τους με τον Δήμο Καρπάθου, ο Δήμος Καρπάθου ενεργοποίησε το Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσόμενων. Πρόκεται για μία πολύ σημαντική υπηρεσία στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης του Δήμου, που αφορά τους μόνιμους αλλά και τους αποδήμους Καρπάθιους.

 

Oι συναλλασσόμενοι θα μποορύν πολύ εύκολα να εμφανίσουν την καρτέλλα με τις συνολικές τους οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμοί, κλπ. . Επιπλέον , θα έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τις βεβαιωμένες τους οφειλές- εμπρόθεσμες και ληξιπρόθεσμες- μέσω Web Banking ή Ταμείου Τραπέζης , χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ταυτότητα πληρωμής.

 

Η σύνδεση στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet , στον παρακάτω σύνδεσμo : https://karpathos.qprimeerp.gr/Account/Login

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες που εμφανίζονται μετά την είσοδο μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων. Στη συνέχεια, αφού συμπληρωθούν τα απαρίτητα στοιχεία στην καρτέλλα, θα ακολουθησει έγκριση από την υπηρεσία και αποστολή επιβεβαιωτικού. Μετά την ενεργοποίηση , θα μπορεί ο δημότης να έχει τη συνολική οικονομικμή του εικόνα και φυσικά να εξοφήσει online .

Τέλος να σημειωθεί ότι με το Σύστημα αυτό θα τηρείται και το ανάλογο προσωπικό αρχείο συναλλαγών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου