Ο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων συνδιοργανώνει σήμερα με το κατάστημα Rhodes Outdoors του κ. Παπασταμάτη και το ξενοδοχείο Tomas Hotel τον πρώτο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στην περιοχή Μονολίθου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Θα υπάρχει τροφοδοσία, αναμνηστικά μετάλλια και δώρα καθώς και κεράσματα. Υπάρχει και η δυνατότητα με κόστος 7€/ άτομο για περιορισμένο αριθμό ατόμων η μεταφορά μέσω πούλμαν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – αναχώρηση από το Σαν Φραγκίσκο στις 07:45 την ημέρα του αγώνα – αναχώρηση  από Μονόλιθο 14:30). Εκκίνηση 10:30 με όριο τερματισμού 12:30.

Η διαδρομή των 10Km αποτελείται από 1 γύρο. Εκκίνηση στη Μονόλιθο. Οι αθλητές συνεχίζουν, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Μονολίθου-Σιανών μέχρι την αρχή του μονοπατιού στο ύψος της Σκάλας. Από εκεί ακολουθούν μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στο καταπράσινο δάσος κατευθυνόμενοι ανηφορικά μέχρι τον Αη Ιωάννη (νερό). Εν συνεχεία κατηφορίζουν μέχρι το Λημέρι (νερό) και από εκεί μέχρι το τέλος του μονοπατιού και την επανείσοδος στην επαρχιακή οδό με τερματισμό στη Μονόλιθο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ