Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό και καλούν όλο τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων, το προσεχές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο Ροδίνι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει ζωντανή μουσική, μπουφές και πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους. Πρόκειται για ακόμη μια φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δραστηριοποιείται και για κοινωνικούς σκοπούς και στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το κάλεσμα του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου: «Με φόντο την Φιλανθρωπία και στόχο τον Συνάνθρωπο μας, σας περιμένουμε στις 11/2 και ώρα 19:00μμ στην πρώτη μας κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ως Σ.Α.Ρ σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σύλλογο Δωδεκανήσου. Βοηθήστε και εσείς σε αυτή την προσπάθεια των δυο συλλόγων συμμετέχοντας σε μια μεγάλη και όμορφη εκδήλωση που θα τα έχει όλα ( Μουσική – Μπουφέ – Πλούσια Δώρα). Σας περιμένουμε!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ