Μεγάλη προσέλευση είχε η κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΣ Νικη Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου .

Ταυτόχρονα ήταν και μία εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια του Συλόγου. Την εισαγωγή έκανε η Παντελίδου Τούλα Ταμίας του Α.Σ. Νίκη Ρόδου η οποία αναφέρθηκε στον ιδρυτή του Συλλόγου Βιτζηλαίο Μιχάλη ο οποίος στην συνέχεια έκανε μία ιστορική αναδρομή σχετικά με την ίδρυση του Συλλόγου της Νίκης. Παρών στην εκδήλωση έδωσαν αθλητές και γονείς και από τα δύο τμήματα στίβου και ποδοσφαίρου. Πρώτος τιμήθηκε ο Βασίλης Ξάνθος ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου. την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του κάτω από συγκινησιακή φόρτιση, επίσης βραβεύθηκαν οι αθλητές του στίβου που έφθασαν στα ανώτερα κλιμάκια στην Ελλάδα και φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος . αυτοί ήταν οι Παρδαλού Μαρία, Λοίζου Φωτεινή , Ραφτοπούλου Παρασκευή και Τσαμπίκος Κουρμαδιάς μαζί με τον προπονητή τους Παπαστάμου Στάθη. Απο την πλευρά του ποδοσφαίρου βραβεύθηκε ο προπονητής του συλλόγου επί σειρά ετών κύριος Μαυράκης Μιχάλης και φυσικά ο ποδοσφαιριστής Λεονάρντο Κούτρης για την συμμετοχή του με τα χρώματα της Εθνικής αλλά και την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της super leag.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο κύριος Δανιήλ Συρόπουλος , ο Σπύρος Συρόπουλος αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου , ο Βασίλης Ζήκας πρόεδρος της τοπικής επιτροπής στίβου.
Συγκινητικές ήταν όλες οι στιγμές βράβευσης και πραγματικά ειπώθηκαν  λόγια αξίας και ευγνωμοσύνης από όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ