Στο γήπεδο της Ραφήνας θα βρεθεί σήμερα ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Τα «ελάφια» στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, μετά από την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τον Εργοτέλη.
Η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών και χαλάρωμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζουν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές:
Πάππος, Κουμέντος, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Κασαπάκης, Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλάι, Χατζηλιόντας, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος, Νικήτας, Ευγενικός, Τορεζάνι, Στεφανίδης, Βολονάκης, Στάτης.
Η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το πρωί.
Τιμωρία σε Ναλμπάντη
Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες και πρόστιμο 300 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σάκης Ναλμπάντης του Α.Σ. Ρόδος, μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Αναλυτικά η υπόθεση και η απόφαση της Ομοσπονδίας για τον Σάκη Ναλμπάντη:
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου Α.Σ. Ρόδος και του Αθανασίου Ναλμπάντη τραυματιοφορέα του σωματείου Α.Σ. Ρόδος, για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1 και 2, 10 παρ. 1 εδ. β’ και 11 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το οποίο φέρεται ότι τελέσθηκε στις 15-1-2017 κατά την διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ρόδος- Πανθηραϊκός.
Απόφαση: Κηρύσσει τον δεύτερο εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 20 ημέρες και στον ίδιο εγκαλούμενο καθώς και στο εγκαλούμενο σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ.
Διαιτητής ο Γκριτζέπης
Ο Γιώργος Γκριτζέπης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας θα διευθύνει το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Σ. Ρόδος με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας.
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Τσούκας και Νίκος Σταματόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
4ος όμιλος
18η αγωνιστική
Κυριακή

● Δ.Γ. Ραφήνας 3:00μ.μ.
Θύελλα Ραφήνας- Α.Σ. Ρόδος
Διαιτητές: Γκριτζέπης, Τσούκας, Σταματόπουλος
Παρ. διαιτησίας: Κούτουλας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ