Και η Βούλτεψη σχολίασε: «Με αυτά με τα νταούλια, τις λύρες και τους ζουρνάδες γελάει όλη Ευρώπη»
Για γέλια χαρακτήρισαν τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη «Θα παίζουμε λύρα κι οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι» τόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.
Επισήμανε δε πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν τα πιστεύει ούτε ο πιο ακραίος ΣΥΡΙΖΑίος, καθώς όλοι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι αγορές είναι ανεξέλεγκτες και τις φοβάται ακόμα και η αμερικανική κυβέρνηση. Και σημείωσε: «Με Τσίπρα, η Ελλάδα το μόνο που θα χορεύει, είναι το χορό του Ζαλόγγου».
Η κυρία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είπε πως «με αυτά με τα νταούλια, τις λύρες και τους ζουρνάδες γελάει όλη Ευρώπη», ενώ δήλωσε επίσης: «Η Ιταλία, η Γαλλία το Βέλγιο πήραν μέτρα, κάνουν υποχωρήσεις. Τι νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι θα πάει με τη μαγκιά και τη μπουνιά να επιβάλλει στην Ευρώπη να βάλει νερό στο κρασί της. Ποιος τα πιστεύει αυτά;».
http://www.protothema.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.